HTML

Libero

Ha már nem tudod magadban tartani, hasznos lehet a Libero! Engedd el magad nyugodtan, rakd tele a Liberot!

Friss topikok

  • Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker: Azt is el kéne neki árulni, hogy a meteorológusok nem a meteorokkal foglalkoznak. (2011.04.07. 13:50) Beszarás
  • getva: gyermekét eldobó kurvából gyilkos gyilkosból elítélt elítéltből utólagos hős és most fideszes (2011.03.28. 23:30) Az időskori elhülyülés veszélyei
  • B.B/alias B.B: Pontosan a szélsőjobboldalhoz való csapódása miatt csodálkozom a sajtószabadság számonkérésén, his... (2011.01.15. 07:44) Hova lett...
  • Bakkerovics Bakker: granulálok Nidus. (2011.01.07. 14:54) Men av dö jír 2010
  • nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus: hát én ki vagyok zárva a betonból, ezt nem értem, itt van ablak, ott nincs:( (2011.01.07. 14:52) A spájzban vannak. Má megint.

Linkblog

Forrás oda megy ebben a térségben, amit én jóváhagyok. Amit én nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás. Ezzel az írással meg ezekkel a dolgokkal ezeket a csapokat te elzártad magad előtt, ezt vedd tudomásul. Ilyen stílussal és mentalitással túlságosan sok mindenre ne számítsatok– mondja Balázs József gyöngyösi fideszes országgyűlési képviselő Juhász Oszkárnak, Gyöngyöspata vasárnap megválasztott polgármesterének egy rögzítet telefonbeszélgetésben. ( forrás: index.hu )

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A horgász cselre készül, mert unja már
A csermelyt, felzavarja s na lám amire várt,
Már húzza tépi horgát a végén a végén ott a hal,
Jajj miért hogy mindig jól jár mindig célhoz ér ki csal.
Jajj miért hogy mindig jól jár mindig célhoz ér ki csal.

 

(Forrás: Franz Schubert)

 

Szólj hozzá!

 Egy kézfogás fölér a harcban
A honnak szóló esküvel,
S mi mind egyetértünk abban,
Nekünk a kommunizmus kell.

Refrén:
Kommunizmus, a vágyunk e szó, emberek,
Kommunizmus, a zászlónk e szó, emberek,
Kommunizmus, a szárnyunk e szó, emberek,
Érte küzdünk ma meg, emberek.

A vízfolyást dologra fogjuk,
S a Holdra juthatunk mi fel,
Az emberek nevében mondjuk,
Nekünk a kommunizmus kell.

Még él a bölcs lenini törvény,
Még él a legnagyobb erő,
Az emberek nevében mondjuk,
Mindennek lendítője ő.

 

Szólj hozzá!

Most mi a faszt néztek? Mondtam, mondtam. És?

 

Szólj hozzá!

A nosztalgia jegyébe

(Matyi költő interpellációja)

A nap se süt már úgy mint télen. A vidéki élet se a régi.
Ehj! A régi világba mikor Marci megfordította a sapkáját és a sültje a nyakába lógott, tudtuk félórára elmegy a kocsmából, elkapja Marit és viszi a farakás mögé, ahogy illik. De egyszer hamarabb és sapka nélkül jött vissza. Nem szólt semmit, csak szóda nélkül kérte a bort. Kis idő múlva jött Mari férje kezében az összegyűrt sapkával. Senki nem csodálkozott azon, miért nem nyomta le a kilincset mikor benyitotta a kocsma ajtaját.
Ez is egy szép nyugodt vidéki este volt. Késő estig beszélgettünk a mentősökkel és utána a rendőrökkel. Ma már nem beszélgetnek az emberek. A kocsma mögötti kuglipályából élményparkot csináltak. A kocsmát átépítették, és a vidéki turizmus legszebb szállodája lett. A Mari máig jól tartja magát parlamenti képviselő létére. Marci ha azon a napon nem fullad meg a torkára tömött sapkájától, ma ő lehetne a legtöbbet sikkasztó polgármester.
Ma már semmi se történik vidéken. Ma hiába gyújtja fel valaki részegen a szomszéd házát, visszajönnek a nyugdíjból a tűzoltók és eloltják azonnal. Eseménytelen és unalmas a világ. És egyre csak kikívánkozik belőlem egy gondolat: Ha nem lenne Orbán Viktor, életemnek se lenne értelme.

Szólj hozzá!

Alkotmányunk Tiszteletére
Írta: Papp Gábor

Halleluja, feltámadott Isten fia, Krisztus
Megengedte ezt Vezérünk? Nem tudjuk, de biztos.

Eltörpül most Krisztusunk tette a lényeg mellett,
Lesz ma nékünk Alkotmányunk, mert már kurván kellett.

Úgy kellett ez az Alkotmány, mint egy falat manna,
Hogyha élne, örömében sírna Honthy Hanna

Menekül majd a sok, népet nyúzó gyáros, kulák,
London, Párizs visszhangozza majd győzelmünk dalát

Zeng a dal és száll a nóta, győz majd népünk harca,
Ha az Isten Orbán Viktort örökké megtarcsa.

Nem tudhatjuk, életünkben szebb napok még jönnek-e,
Éjjen április huszonöt, Alkotmányunk ünnepe!

Elszáradt a piros szekfű, beérett az édes narancs,
Életünket adnánk érte, hogyha jőne hívó parancs.

Népnyúzóknak vére festi majd a csaták mezejét,
Ha vezetőnk, Orbán Viktor kimutatja erejét.

Új Alkotmány, Te adsz nekünk erőt, reményt, hitet,
Tiszteletedre Kubában rendeznek majd VIT-et.

Alkotmány, tudom hogy néked nem lesz sosem véged
Mert Szeretett Álamfőnk ma aláírott Téged.

Ünnepélyes bélyeget is kibocsát ma Schmitt Pál.
Feszt nyalhatunk, s ettől népünk majd bőségben dúskál.

Dolgozó népek tömegei könnyeznek máma
Éjjenéjjen az Alkotmány, örül a sok láma.

Szabaccság lesz, egyetértés, azt mondta a Paja
Legyen hát ő mindég ilyen, sose legyen baja.

Új Alkotmány, vezess minket, mikor hajnal hasad
Vakulj paraszt, hülyülj magyar, üres már a hasad.

Dávod 2011.április.25

Szólj hozzá! · 1 trackback

 

Hát ezt is megéltük, polgártársak!

A liberálbolsevista rablókapitalista fécsebúkon, -amely ugyebár Tel-Aviv által van irányítva, mint az köztudott- olyasmi történt, amire eddig nem volt példa. Patakvértől áztatott kis hazánk egy magáról megfeledkezett polgára nyílt támadást intézett Szeretett Vezetőnk ellen. Nyíltan, szégyentelenül aljas módon vágja dolgozók tömegeinek arcába, hogy ő bizony kioltaná az életét a Kedves Vezetőnek.

Skandallum!

Hát hol élünk, polgártársaim, hol élünk?! Ezeknek már mindent szabad?! Meg kell akadályoznunk, hogy bármi bántódása essen annak az embernek, aki jelenleg Európát vezeti, hiszen ha Magyarország az Unió elnöke, akkor logikusan következik ebből, hogy Orbán Viktor az Unio elnöke! És most valami libsi barom ki akarja nyírni!

Nem hagyhatjuk, polgártársak!

Javaslom, nyújtsunk be petíciót! Harcoljunk azért, hogy a kormány azonnali hatállyal utaljon át a TEK számlájára néhány milliárd forintot, melyet szabadon felhasználhatnának  Orbán Viktor Miniszterelnök Úr fokozottabb védelmére.

Nagy a veszély!

Isten óvja Szeretett Miniszterelnök Urunkat!

 

Szólj hozzá!

 

 

 GRRRRRRRRRRRRR!

 

 

 

 

 

 

 

LOL, bazmeg Mari, LOL!

 

 

 

 

 

1 komment

Szólj hozzá!

 


 

2 komment

 

 

Idézet a Wikipediaból:


"A békekölcsön az 1950-es években Magyarországon bevezetett sajátos forma. Lényege, hogy az állam elvárta minden dolgozó állampolgártól, hogy évente kb. az egyhavi fizetésének megfelelő összegért békekölcsönt jegyezzen, ezáltal segítse az államot a "békéért folyó küzdelemben". A békekölcsönért nem kamat járt, hanem sorsoláson húzták ki a nyerteseket, akik valamilyen tárgynyereményben részesültek. A lakosság körében nagyon népszerűtlen volt a békekölcsön, mert a lejegyzett összegekhez képest csak kis értékű nyereményeket kaptak. A békekölcsön, bár egy megtakarítási forma volt, a kötelező jellege miatt egyfajta bújtatott adókéntműködött, célja az ún. szocialista tőkefelhalmozás volt, hogy legyen az államnak pénze az újjáépítésre valamint a nehézipar és a haderő erőltetett fejlesztésére."

Polgártársak, hát most mondjátok meg. Nem sokkal polgárbarátabb és demokratikusabb azt mondani, hogy aggyá kétezeröccázat? Dehogynem. Naugye.

Tessék szépen oszolni, nincs itt semmi látnivaló.

 
 

Szólj hozzá!

Sajtóhír:

"Sikertelenül próbálta kibékíteni Bajnai Gordon volt miniszterelnököt és Pesty László filmes-újságírót a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) kedden. Bajnai Gordon rágalmazással vádolja Pesty Lászlót, aki több sajtótermékben is azt hangoztatta, hogy a volt miniszterelnök felelős több libatenyésztő öngyilkosságáért a Hajdú-Bét-ügyben"

Jogállam, jogállamiság. Hányszor, de hányszor járatták le ezeket a kifejezéseket az elmúlt évtizedekben politikusaink, országunk vezetői, miniszterek, bírák, jogászok. Érzésem szerint most sem lesz ez másképp. Soha, senki nem fogja tudni egyértelműen  feketén-fehéren bebizonyítani, hogy Bajnai Gordonnak köze lenne a libatenyésztők öngyilkosságához. Tulajdonképpen, nem is lehet, hiszen Bajnai egyik libatenyésztőnek sem mondta hogy legyen öngyilkos. Ebben az ügyben Bajnai tiszta marad, mint a fehér holló. Örülhet Pesty László, ha nem fog keményen rákúrni a véleménnyilvánításra. Ebben az országban soha, semmilyen ügyben nem lesz elmarasztalva Bajnai Gordon. Magyarország hamarosan hivatalosan is keresztény állam lesz, benne lesz az Alkotmányban. Egy keresztény ország állampolgárának lopni, csalni, hazudni bűn. Kivéve, ha miniszterelnök, miniszter, vagy politikus az illető. Akkor lehet szabadon bármit csinálni, politikai nézetre való hovatartozástól függetlenül. Tudom, tudom, teccettünk volna forradalmat csinálni. De hát volt, nem? Igaz hogy csak fülkeforradalom, de forradalom. Kicsi is, sárga is, de a miénk a fülkeforradalom. A Bajnai félék meg még mindig röhögnek a markukba, és röhögni is fognak mindörökké. Be van itt minden biztosítva kéremszépen, a nép meg kussoljon és örüljön ha még nem döglött éhen. Ha meg valami nem tetszik , akkor lehet kérem úgy csinálni mint a libatenyésztők, oszt meg vannak oldva a problémák.

Jogállamiság? Ugyanmár. Lámpavas. Az való ezeknek.

 

 

Szólj hozzá!

Ma 65 éves Nagy Feró

Sajtóhír:

„Január 14-én békés tüntetést szervez civilek egy csapata a magyar médiatörvény ellen. A mozgalom egy közösségi oldalon kapott nagyobb visszhangot "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" elnevezéssel, amelyet mindezidáig hetvenezren támogatnak. A megmozdulást internetes közvetítés kíséri, melynek műsorvezetésére a főszervezők Bakács Tibort kérték fel.Pénteken többek között olyan hírességek állnak a rendezvény mellé, mint Nagy Feró és Gryllus Dorka.”

Hát, Feró, nem is tudom. Egyrészről, Isten éltessen, szívből köszöntelek születésnapodon. és kívánok még sok születésnapot, hiszen mint színpadi előadót, tisztellek és kedvellek. Ifjúkorom meghatározó zenekara volt a Beatrice, a hetvenes évek végén Óbudán mindenki Ramonest hallgatott meg Sex Pistolst.  Köszönöm a Sorsnak, hogy az 1980-as Fekete Bárányok koncerten ott lehettem. Feró, mi akkoriban úgy gondoltuk, hogy Te és a Ricse, és a Ricse iránti rajongásunk az egyfajta tiltakozás mindazon dolgok ellen, ami akkoriban nem tetszett nekünk. És a Ricse zenéje is tetszett, a maga egyszerűségével együtt. Aztán, jött az Ős-Bikini.  Feró, az az 1983-as lemez, a Hova lett, hát az kurva jó lett. Szerintem az egyik legjobb valaha kiadott magyar hanglemez. Ott voltam a PECSA-ban az Utálom a XX századot koncerten is. Az egyik legjobb koncert a mai napig, amin valaha voltam. Ha Te nem vagy, lehet nem tudnám ki az a Gazember, nem láttam volna sose a Bizottságot.Szóval, ennyit a tiszteletkörökből. Csíplek, Feró.

Aztán 1998-ban elkezdtelek nem érteni. Akkor volt ugyebár a Pannon Rádiós korszakod kezdete. Aztán jöttek a különböző televíziós produkciók, amelyek nem annyira voltak csótányosak. Mint például a Dalnokok Ligája, a Sztárok a jégen, a mindenféle vacsoracsaták. Az X-faktorról ne is beszéljünk. Oké, megértem, megfizetnek. Eddig rendben is van.

De most megint nem értelek. Mi ez a Fészbúkos marhaság? Feró, ezt a hepeninget azok szervezik, akik ellen annyit pofáztunk. Én azt hittem, együtt pofázunk. Lehet hogy nem is?

Isten éltessen!

 

2 komment · 1 trackback

Sajtóhír:

„Josef Weiss tiszteletbeli jeruzsálemi konzul elmondta: gyökereik, és a magyarként átélt holokauszt emléke sarkallja őket a magyar állampolgárság igénylésére”

Hát, Vejsz Józsi, bazmeg, te tudod.  Szerinted annyira jó volt magyarként az a holoizé, hogy az emléke arra sarkall bárkit is, hogy mindenképpen kérelmezze a magyar állampolgárságot? De jó, tegyük fel, hogy emiatt kérelmezi. És megkapja. Szép lesz. Tegyük fel, hogy valakinek 5 éves koráról már vannak emlékei. Korábbról nemigen. Na most akkor, a legfiatalabb ember, aki a magyarként átélt holokauszt emlékének sarkalatára folyamodik magyar állampolgárságért, az ugyebár 70 éves. Minden bizonnyal tevékeny, kreatív, és mindenekelőtt adófizető állampolgára lesz szeretett kicsiny hazánknak. Ja, hogy nyugdíjas, és nem adózik? Nem baj.

A szegény eccerű magyar pógár meg össze van már zavarodva teljesen. Mert hogy bizony Mátyás király óta mindég  a fasz rosszabbik végin vagyunk, legalábbis ez van a köztudatban. Lehet hogy Mátyás is nagy geci volt, meg szopott a nép az uralkodása alatt mint a torkos borz, de az idő megszépíti az emlékeket.

Itt voltak ugyebár, hogy korábbra ne menjünk vissza, az oroszok. Elhúztak a vérbe, igaz a mai napig nyögjük, de elmentek. Elmentek, hiszen  Istennek hála, volt egy lobogó hajú, lánglelkű fiatal és demokrata hős, aki kikergette őket az országból.

Aztán biztos teccenek emlékezni, majdnem beözönlött hozzánk 23 millió román, de szerencsére ez az áldott magyar nép volt annyira ájróper, volt annyira öntudatos nemzetvédő, és volt annyira tudatos szavazó, hogy ezt megakadályozta, az akkori pártunk és kormányunk hathatós segítségével. Hogy rosseb egye meg őket, úgy is mondhatnám, Megyó neked bizony a kurva anyádat.

Most meg majd jönnek a 70 év feletti, vén trottyos, szaros gatyájú tuggyukkik. Legalább lesz aki aprópénzért felvásárolja annak a néhány millió embernek az ingatlanát, akiket áprilistól kibasznak a kégliből, mert ugyebár lejár a kilakoltatási moratórium.

Sose lesz itt már rend.Hacsak a Magyarok Nyulai, vagy Nyilas Misi, vagy valami másik hős nem intézkedik.

El van baszva az egész. Picsábamán.

 

2 komment

A szinte egyetlen hiteles és tárgyilagos magyar sajtótermék, a Demokrata szerint Orbán Viktor a 2010. év embere.

Szívből gratulálunk!

 

5 komment

A nagyszerű dalszövegíró-kettős, Dino Fekaris és Freddie Perren a videó lejátszása közben hallható   dalban a szakítás nehézségeiről ír, és hogy micsoda lelki erő kell ahhoz, hogy valaki túléljen egy szakítást, majd emelt fővel nézzen új kihívások elé.

Hát igen. Nehéz szakítani sok mindennel, például egy jól fizető újságírói állással, mondjuk a Népszabinál. És utána meaculpázva , nagymagyarkodva,  a Kedves Vezető barátságára hivatkozva ismét felfelé törekedni.

Jó ez a nóta, lehet rá vidáman vonatozni. Hiszen túlélte.

 

6 komment

Száztizenvalahányat kell már csak aludnunk Húsvét hétfőig. Aki nagyon izgul, és nagyon várja a napot, az pontosabban is kiszámolhatja, hányszor kell még a jó öreg Napnak lebuknia a horizonton, mire egyszer csak érdemes lesz neki felkelnie. Mármint a Napnak. Mert ugyebár, addig feleslegesen rója az útját az égi pályán, hiszen addig kár a sugarait  a kilencvenháromezernyire vetnie. Minek is, hisz hiteles és felkent Alkotmány nélkül élő nép nem érdemli meg a Nap fényét. De majd Húsvét hétfőjén! Na, majd akkor lesz miért fényben tündökölnünk. Onnantól kezdve már áldott  lesz ez a sokat szenvedett , patakvérben ázott, elnyomott kis nép.

2011. április 25.-én , Húsvét hétfőjén eljő a Feltámadás! Attól a naptól kezdve már emelt fővel járhatunk, dolgozók tömegei ujjongva kiálthatják egymásnak a tavaszi szélbe:

- Örvendj, Polgártárs, van már új Alkotmányunk!

És attól a naptól  kezdve majd nem egy szakállas zsidó srác feltámadását ünnepeljük, hiszen olyan hihetetlen dolog az hogy meghal aztán feltámad valaki, ez úgyis amolyan tuggyukmis szemfényvesztés. Ahogyan annak idején a szabad magyar nép új Alkotmányát Szent Istvánhoz kötöttük, most majd a  Valóban Szabad Nép új Alkotmányát köthetjük a főtt sonkához meg a locsolkodó kölnihez. És benne lesz a lényeg, vagyis hogy keresztények vagyunk. Mert attól ha nem is lesz olcsóbb a kenyér, de mindenestre boldog, keresztény öntudattal állunk majd a fasz rosszabbik végén, akkor már jöhet bármi, biztosan túléli ez a kis nép, hiszen lesz már neki olyan Alkotmánya, amit a kétharmados felkentek alkottak meg.

Nem tudom, kibírjuk-e addig, nem tudom, mi lesz velünk, nem tudom működhet-e egyáltalán országunk ezzel a jelenlegi, szégyenletes, liberálbolsevista tákolmánnyal, amit Alkotmánynak nevezünk.

Kitartás, Polgártársak!

 

1 komment

Bár az ország - mint Orbán Viktor fogalmazott - keményen megdolgozott azért, hogy csatlakozhasson az Európai Unióhoz, a magyarok el vannak szánva arra, hogy megőrizzék "nemzeti büszkeségüket", és (tovább) bővítsék gazdaságukat, amely az egyik legerősebb a posztkommunista Kelet-Európában. "Van élet az EU-n kívül is" - mondta, hozzátéve, hogy az ország el van szánva arra, hogy meghatározza jövőjét. Az Európai Unión belül vagy sem, a jövőnk gazdaságilag ígéretes - idézte a miniszterelnököt az AP.
2002. február 1.

 

1 komment

Éljen a különbség!

4 komment