HTML

Libero

Ha már nem tudod magadban tartani, hasznos lehet a Libero! Engedd el magad nyugodtan, rakd tele a Liberot!

Friss topikok

  • Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker: Azt is el kéne neki árulni, hogy a meteorológusok nem a meteorokkal foglalkoznak. (2011.04.07. 13:50) Beszarás
  • getva: gyermekét eldobó kurvából gyilkos gyilkosból elítélt elítéltből utólagos hős és most fideszes (2011.03.28. 23:30) Az időskori elhülyülés veszélyei
  • B.B/alias B.B: Pontosan a szélsőjobboldalhoz való csapódása miatt csodálkozom a sajtószabadság számonkérésén, his... (2011.01.15. 07:44) Hova lett...
  • Bakkerovics Bakker: granulálok Nidus. (2011.01.07. 14:54) Men av dö jír 2010
  • nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus: hát én ki vagyok zárva a betonból, ezt nem értem, itt van ablak, ott nincs:( (2011.01.07. 14:52) A spájzban vannak. Má megint.

Linkblog

Sajtóhír:

„Josef Weiss tiszteletbeli jeruzsálemi konzul elmondta: gyökereik, és a magyarként átélt holokauszt emléke sarkallja őket a magyar állampolgárság igénylésére”

Hát, Vejsz Józsi, bazmeg, te tudod.  Szerinted annyira jó volt magyarként az a holoizé, hogy az emléke arra sarkall bárkit is, hogy mindenképpen kérelmezze a magyar állampolgárságot? De jó, tegyük fel, hogy emiatt kérelmezi. És megkapja. Szép lesz. Tegyük fel, hogy valakinek 5 éves koráról már vannak emlékei. Korábbról nemigen. Na most akkor, a legfiatalabb ember, aki a magyarként átélt holokauszt emlékének sarkalatára folyamodik magyar állampolgárságért, az ugyebár 70 éves. Minden bizonnyal tevékeny, kreatív, és mindenekelőtt adófizető állampolgára lesz szeretett kicsiny hazánknak. Ja, hogy nyugdíjas, és nem adózik? Nem baj.

A szegény eccerű magyar pógár meg össze van már zavarodva teljesen. Mert hogy bizony Mátyás király óta mindég  a fasz rosszabbik végin vagyunk, legalábbis ez van a köztudatban. Lehet hogy Mátyás is nagy geci volt, meg szopott a nép az uralkodása alatt mint a torkos borz, de az idő megszépíti az emlékeket.

Itt voltak ugyebár, hogy korábbra ne menjünk vissza, az oroszok. Elhúztak a vérbe, igaz a mai napig nyögjük, de elmentek. Elmentek, hiszen  Istennek hála, volt egy lobogó hajú, lánglelkű fiatal és demokrata hős, aki kikergette őket az országból.

Aztán biztos teccenek emlékezni, majdnem beözönlött hozzánk 23 millió román, de szerencsére ez az áldott magyar nép volt annyira ájróper, volt annyira öntudatos nemzetvédő, és volt annyira tudatos szavazó, hogy ezt megakadályozta, az akkori pártunk és kormányunk hathatós segítségével. Hogy rosseb egye meg őket, úgy is mondhatnám, Megyó neked bizony a kurva anyádat.

Most meg majd jönnek a 70 év feletti, vén trottyos, szaros gatyájú tuggyukkik. Legalább lesz aki aprópénzért felvásárolja annak a néhány millió embernek az ingatlanát, akiket áprilistól kibasznak a kégliből, mert ugyebár lejár a kilakoltatási moratórium.

Sose lesz itt már rend.Hacsak a Magyarok Nyulai, vagy Nyilas Misi, vagy valami másik hős nem intézkedik.

El van baszva az egész. Picsábamán.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://libero.blog.hu/api/trackback/id/tr132567352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.07. 14:24:50

azta Brigi
egyre keményebb vagy:)
ide legalább tudok írni, a másikon kétóránként egy kommentet, hol van onnan az ablak???

ma voltam a munkaügyi központban életemben annyi embert nem láttam, ott voltunk vagy százan, a bátyám a másikban volt a héten a diplomásokéban, na ott végig az utcán állt a sor, úgyhogy nagy valószínűséggel egyre több ember imádkozik , hogy a tél és a moratórium legalább 12 hónapos legyen, mert különben tényleg lesz mit bőven aprópénzért megvenni.

és még kiegészítésül ugyan nem a témához tartozik, de dögöjjön éhen az aki azt a törvényt alkotta, hogy kell kitölteni a munkáltatónak a járadékmegállapító papírt, emberek százezreit baszták át és nyelték le azt ami járt volna ( itt lehet csúnyát mondani ugye?) , gondolom tovább nem lehetett fenntartani mert már másoknak is szemet szúrt, úgyhogy idéntől változtatták a törvényt, de ez visszamenőleg nem érvényesíthető.
de nem baj, a kurva sokat keresők idén még sokkal kurvára sokabbat fognak keresni, a nyomorultabbja meg pusztuljon.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.07. 14:52:34

hát én ki vagyok zárva a betonból, ezt nem értem, itt van ablak, ott nincs:(
süti beállítások módosítása