HTML

Libero

Ha már nem tudod magadban tartani, hasznos lehet a Libero! Engedd el magad nyugodtan, rakd tele a Liberot!

Friss topikok

  • Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker: Azt is el kéne neki árulni, hogy a meteorológusok nem a meteorokkal foglalkoznak. (2011.04.07. 13:50) Beszarás
  • getva: gyermekét eldobó kurvából gyilkos gyilkosból elítélt elítéltből utólagos hős és most fideszes (2011.03.28. 23:30) Az időskori elhülyülés veszélyei
  • B.B/alias B.B: Pontosan a szélsőjobboldalhoz való csapódása miatt csodálkozom a sajtószabadság számonkérésén, his... (2011.01.15. 07:44) Hova lett...
  • Bakkerovics Bakker: granulálok Nidus. (2011.01.07. 14:54) Men av dö jír 2010
  • nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus: hát én ki vagyok zárva a betonból, ezt nem értem, itt van ablak, ott nincs:( (2011.01.07. 14:52) A spájzban vannak. Má megint.

Linkblog

Ma 65 éves Nagy Feró

Sajtóhír:

„Január 14-én békés tüntetést szervez civilek egy csapata a magyar médiatörvény ellen. A mozgalom egy közösségi oldalon kapott nagyobb visszhangot "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" elnevezéssel, amelyet mindezidáig hetvenezren támogatnak. A megmozdulást internetes közvetítés kíséri, melynek műsorvezetésére a főszervezők Bakács Tibort kérték fel.Pénteken többek között olyan hírességek állnak a rendezvény mellé, mint Nagy Feró és Gryllus Dorka.”

Hát, Feró, nem is tudom. Egyrészről, Isten éltessen, szívből köszöntelek születésnapodon. és kívánok még sok születésnapot, hiszen mint színpadi előadót, tisztellek és kedvellek. Ifjúkorom meghatározó zenekara volt a Beatrice, a hetvenes évek végén Óbudán mindenki Ramonest hallgatott meg Sex Pistolst.  Köszönöm a Sorsnak, hogy az 1980-as Fekete Bárányok koncerten ott lehettem. Feró, mi akkoriban úgy gondoltuk, hogy Te és a Ricse, és a Ricse iránti rajongásunk az egyfajta tiltakozás mindazon dolgok ellen, ami akkoriban nem tetszett nekünk. És a Ricse zenéje is tetszett, a maga egyszerűségével együtt. Aztán, jött az Ős-Bikini.  Feró, az az 1983-as lemez, a Hova lett, hát az kurva jó lett. Szerintem az egyik legjobb valaha kiadott magyar hanglemez. Ott voltam a PECSA-ban az Utálom a XX századot koncerten is. Az egyik legjobb koncert a mai napig, amin valaha voltam. Ha Te nem vagy, lehet nem tudnám ki az a Gazember, nem láttam volna sose a Bizottságot.Szóval, ennyit a tiszteletkörökből. Csíplek, Feró.

Aztán 1998-ban elkezdtelek nem érteni. Akkor volt ugyebár a Pannon Rádiós korszakod kezdete. Aztán jöttek a különböző televíziós produkciók, amelyek nem annyira voltak csótányosak. Mint például a Dalnokok Ligája, a Sztárok a jégen, a mindenféle vacsoracsaták. Az X-faktorról ne is beszéljünk. Oké, megértem, megfizetnek. Eddig rendben is van.

De most megint nem értelek. Mi ez a Fészbúkos marhaság? Feró, ezt a hepeninget azok szervezik, akik ellen annyit pofáztunk. Én azt hittem, együtt pofázunk. Lehet hogy nem is?

Isten éltessen!

 

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://libero.blog.hu/api/trackback/id/tr572583787

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Budapest - Pécs - Bécs - Varsó tengely (fotó, videó) 2011.01.15. 00:40:39

Megfogadtam Orbán tanácsát: vittem magammal még egy embert :-) Ugyanis ezúttal az életem párja is velem tartott. Más is így tehetett, mert egyáltalán nem lehetett jelentéktelennek minősíteni a Kossuth téren összegyűlt tömeget: a rendőrség becslése sze...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.01.15. 00:38:13

Azt fel se tételezed, hogy Feró fontosnak tartja a sajtószabadságot? Én is nagyon szeretem Ferót, de a necces korszak nálam nem a bulvárosodással kezdődött, hanem a szélsőjobbhoz csapódással... De a dalait, és nem politikai megnyilvánulásait én nem ezen a szemüvegen át nézem.

B.B/alias B.B · http://libero.blog.hu/ 2011.01.15. 07:44:01

Pontosan a szélsőjobboldalhoz való csapódása miatt csodálkozom a sajtószabadság számonkérésén, hiszen a szélsőjobb eszmék köszönő viszonyban sincsenek a sajtószabadsággal. És azt sem értem, ha ott van Bródy, mi a fenét keres ott Feró. Talán kíváncsi rá hogy Bródy ugyanúgy elhatárolódik-e tőle, mint anno amikor szakszervezeti vezető volt?

Apropo, Feró ott volt?
süti beállítások módosítása