HTML

Libero

Ha már nem tudod magadban tartani, hasznos lehet a Libero! Engedd el magad nyugodtan, rakd tele a Liberot!

Friss topikok

  • Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker: Azt is el kéne neki árulni, hogy a meteorológusok nem a meteorokkal foglalkoznak. (2011.04.07. 13:50) Beszarás
  • getva: gyermekét eldobó kurvából gyilkos gyilkosból elítélt elítéltből utólagos hős és most fideszes (2011.03.28. 23:30) Az időskori elhülyülés veszélyei
  • B.B/alias B.B: Pontosan a szélsőjobboldalhoz való csapódása miatt csodálkozom a sajtószabadság számonkérésén, his... (2011.01.15. 07:44) Hova lett...
  • Bakkerovics Bakker: granulálok Nidus. (2011.01.07. 14:54) Men av dö jír 2010
  • nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus: hát én ki vagyok zárva a betonból, ezt nem értem, itt van ablak, ott nincs:( (2011.01.07. 14:52) A spájzban vannak. Má megint.

Linkblog

 

Hát ezt is megéltük, polgártársak!

A liberálbolsevista rablókapitalista fécsebúkon, -amely ugyebár Tel-Aviv által van irányítva, mint az köztudott- olyasmi történt, amire eddig nem volt példa. Patakvértől áztatott kis hazánk egy magáról megfeledkezett polgára nyílt támadást intézett Szeretett Vezetőnk ellen. Nyíltan, szégyentelenül aljas módon vágja dolgozók tömegeinek arcába, hogy ő bizony kioltaná az életét a Kedves Vezetőnek.

Skandallum!

Hát hol élünk, polgártársaim, hol élünk?! Ezeknek már mindent szabad?! Meg kell akadályoznunk, hogy bármi bántódása essen annak az embernek, aki jelenleg Európát vezeti, hiszen ha Magyarország az Unió elnöke, akkor logikusan következik ebből, hogy Orbán Viktor az Unio elnöke! És most valami libsi barom ki akarja nyírni!

Nem hagyhatjuk, polgártársak!

Javaslom, nyújtsunk be petíciót! Harcoljunk azért, hogy a kormány azonnali hatállyal utaljon át a TEK számlájára néhány milliárd forintot, melyet szabadon felhasználhatnának  Orbán Viktor Miniszterelnök Úr fokozottabb védelmére.

Nagy a veszély!

Isten óvja Szeretett Miniszterelnök Urunkat!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://libero.blog.hu/api/trackback/id/tr332830892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása