HTML

Libero

Ha már nem tudod magadban tartani, hasznos lehet a Libero! Engedd el magad nyugodtan, rakd tele a Liberot!

Friss topikok

  • Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker: Azt is el kéne neki árulni, hogy a meteorológusok nem a meteorokkal foglalkoznak. (2011.04.07. 13:50) Beszarás
  • getva: gyermekét eldobó kurvából gyilkos gyilkosból elítélt elítéltből utólagos hős és most fideszes (2011.03.28. 23:30) Az időskori elhülyülés veszélyei
  • B.B/alias B.B: Pontosan a szélsőjobboldalhoz való csapódása miatt csodálkozom a sajtószabadság számonkérésén, his... (2011.01.15. 07:44) Hova lett...
  • Bakkerovics Bakker: granulálok Nidus. (2011.01.07. 14:54) Men av dö jír 2010
  • nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus: hát én ki vagyok zárva a betonból, ezt nem értem, itt van ablak, ott nincs:( (2011.01.07. 14:52) A spájzban vannak. Má megint.

Linkblog

Száztizenvalahányat kell már csak aludnunk Húsvét hétfőig. Aki nagyon izgul, és nagyon várja a napot, az pontosabban is kiszámolhatja, hányszor kell még a jó öreg Napnak lebuknia a horizonton, mire egyszer csak érdemes lesz neki felkelnie. Mármint a Napnak. Mert ugyebár, addig feleslegesen rója az útját az égi pályán, hiszen addig kár a sugarait  a kilencvenháromezernyire vetnie. Minek is, hisz hiteles és felkent Alkotmány nélkül élő nép nem érdemli meg a Nap fényét. De majd Húsvét hétfőjén! Na, majd akkor lesz miért fényben tündökölnünk. Onnantól kezdve már áldott  lesz ez a sokat szenvedett , patakvérben ázott, elnyomott kis nép.

2011. április 25.-én , Húsvét hétfőjén eljő a Feltámadás! Attól a naptól kezdve már emelt fővel járhatunk, dolgozók tömegei ujjongva kiálthatják egymásnak a tavaszi szélbe:

- Örvendj, Polgártárs, van már új Alkotmányunk!

És attól a naptól  kezdve majd nem egy szakállas zsidó srác feltámadását ünnepeljük, hiszen olyan hihetetlen dolog az hogy meghal aztán feltámad valaki, ez úgyis amolyan tuggyukmis szemfényvesztés. Ahogyan annak idején a szabad magyar nép új Alkotmányát Szent Istvánhoz kötöttük, most majd a  Valóban Szabad Nép új Alkotmányát köthetjük a főtt sonkához meg a locsolkodó kölnihez. És benne lesz a lényeg, vagyis hogy keresztények vagyunk. Mert attól ha nem is lesz olcsóbb a kenyér, de mindenestre boldog, keresztény öntudattal állunk majd a fasz rosszabbik végén, akkor már jöhet bármi, biztosan túléli ez a kis nép, hiszen lesz már neki olyan Alkotmánya, amit a kétharmados felkentek alkottak meg.

Nem tudom, kibírjuk-e addig, nem tudom, mi lesz velünk, nem tudom működhet-e egyáltalán országunk ezzel a jelenlegi, szégyenletes, liberálbolsevista tákolmánnyal, amit Alkotmánynak nevezünk.

Kitartás, Polgártársak!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://libero.blog.hu/api/trackback/id/tr112554198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása